Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης
Παρουσίαση PDF Εκτύπωση E-mail

Με στόχο την επένδυση στο μέλλον της νεολαίας, ο Δήμος Νέας Μάκρης εκμεταλλευόμενος με το καλύτερο τρόπο έκταση 40 στρεμμάτων περίπου που του διετέθη το 2000 από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατασκεύασε ένα πανέμορφο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο που ήδη σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα Πολιτιστικά & Αθλητικά συγκροτήματα του Νομού Αττικής.

Στις σύγχρονες και υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του το συγκρότημα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:

- Κολυμβητήριο με θερμαινόμενη αγωνιστική πισίνα, 50 μέτρων,8 διαδρομών, Ολυμπιακών Προδιαγραφών, με ηλεκτροφωτισμό και εξέδρες θεατών, πισίνα εκμάθησης παιδιών διαστάσεων 12,5 Χ 10μ, αποδυτήρια ενηλίκων και παιδιών, γραφεία Διοίκησης, γραφεία προπονητών, ιατρεία και χώρους ναυαγοσωστών.
- Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ με παρκέ των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών, καθίσματα 200 θεατών, ηλεκτρονικό πίνακα πληροφοριών για αγώνες, σύγχρονα αποδυτήρια και γραφεία.
- Κλειστή αίθουσα ενόργανης γυμναστικήςπλήρως εξοπλισμένη με όργανα.
- Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 και 7X7 με πλαστικό χλοοτάπητα άριστης ποιότητας κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, με ηλεκτροφωτισμό.
- Έξι ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις με πλαστικό δάπεδο με ηλεκτροφωτισμό και εξέδρες θεατών.
- Κλειστό κινηματοθέατρο 350 θέσεων για κινηματογραφικές, θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
- Ανοιχτό αμφιθέατρο 800 θέσεων για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πάσης φύσεως πολιτιστικές εκδηλώσεις και παιδαγωγικές δραστηριότητες.
- Café – Bar και κυλικεία που διαθέτουν εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές.
- Παιδικές χαρές
- Κτίριο Διοίκησης που περιλαμβάνει:  Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Γραφεία Δημοτικής Επιχείρησης και
- 250 θέσεις parking
Όλοι οι χώροι του Πάρκου είναι κλιματιζόμενοι, προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικά κινητικά προβλήματα.

Το Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης αναδεικνύεται καθημερινά σε ένα σημαντικότατο πόλο έλξης των κατοίκων της Νέας Μάκρης και όλων των γειτονικών περιοχών.

Το όμορφο πολιτισμένο και ασφαλές περιβάλλον του, η σωστή συντήρηση και φροντίδα για τη λειτουργικότητα και την υγιεινή όλων των χώρων το έχουν αναδείξει σε ένα από τα αρτιότερα και πλέον σύγχρονα παρόμοια συγκροτήματα της Αττικής.

Αποτελεί ένα μοναδικό χώρο φιλοξενίας για δεκάδες σχολεία από όλη την Αττική, Δημόσια και Ιδιωτικά όλων των βαθμίδων, που το επισκέπτονται καθημερινά όχι μόνο για τις οργανωμένες πολιτιστικές και αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει αλλά κυρίως για την ξεχωριστή ασφάλεια που παρέχει στους επισκέπτες.

Τα προγράμματα των ημερήσιων εκδρομών που πραγματοποιούνται στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο της Νέας Μάκρης απευθύνονται ακόμα και σε Συλλόγους καθώς και σε κάθε άλλη οργανωμένη ομάδα νέων. Φιλοξενούνται σε ιδανικά διαμορφωμένους, κατάλληλα εξοπλισμένους, καλαίσθητους, ασφαλείς, περιφραγμένους και ελεγχόμενους χώρους και περιλαμβάνουν μια μεγάλη σειρά παιδαγωγικών, αθλητικών, ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν την ολοήμερη, δημιουργική απασχόληση των επισκεπτών.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ
Γραμματεία22940 69800
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΑΛΙΚΗ»22940 69871
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ22940 69860
Δημοτικό Κολυμβητήριο22940 69850
Γήπεδα 5Χ522940 69859

 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση