Δημόσια Διαβούλευση
ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του νέου Δήμου Μαραθώνα  αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής - λειτουργικής ανάπτυξης για την περίοδο 2012-2014, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού, σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Ειδικότερα, συνιστά ένα συνεκτικό πλαίσιο στρατηγικών στόχων και προτεραιοτήτων που εξειδικεύονται σε δράσεις με ορίζοντα τριετίας, για την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου.
Το επιχειρησιακό πρόγραμμα καλύπτει το σύνολο των δράσεων τοπικής ανάπτυξης, καθώς και της οργάνωσης των υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι, οι προτεραιότητες της τοπικής ανάπτυξης, καθώς και η οργάνωση των υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Nομικών τους προσώπων, με παράλληλη εξειδίκευση των δράσεων, ειδικά για την τρέχουσα περίοδο 2012-2013.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα ενέκρινε με την απόφαση 409/2011 την Α’ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος που αποτελεί τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου και την θέτει σε Δημόσια Διαβούλευση έως τις 22/12/2011.
Η διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι σημαντική για την ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος με τη Β’ Φάση του που αποτελεί τον Οικονομικό Προγραμματισμό του Δήμου για την επόμενη τριετία και έχει ως στόχο να ληφθούν υπόψη στο Προγραμματισμό των Δράσεων οι απόψεις των πολιτών και των τοπικών φορέων ώστε να υπάρξει ευρύτερη κοινωνική συναίνεση.
Με σκοπό την ενεργή συμμετοχής των πολιτών και των φορέων, αναρτούμε στην ιστοσελίδα του Δήμου το Στρατηγικό Σχεδιασμό 2012-2014.
Περιμένουμε εγγράφως τις προτάσεις σας, μέχρι 22-12-2011, υπόψη του Γραφείου Προγραμματισμού του Δήμου Μαραθώνος
Διεύθυνση : Μαραθώνος 104 , Νέα Μάκρη
Τηλ. 22940 90202 και 22943 20527
FAX: 22940 94415
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Δήμος Μαραθώνος εισάγει στην κρίση των δημοτών και κατοίκων του το νέο Κανονισμό Ύδρευσης που πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Ιούνιο 2011. Καλούνται όσοι δημότες και κάτοικοι του Δήμου μας επιθυμούν να υποβάλουν κάθε παρατήρηση, σχόλιο, ιδέα ή πρόταση, μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας παράλληλα ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο επικοινωνίας.


 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Δήμος Μαραθώνος εισάγει στην κρίση των δημοτών και κατοίκων του το νέο Κανονισμό Καθαριότητας που πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Ιούνιο 2011. Καλούνται όσοι δημότες και κάτοικοι του Δήμου μας επιθυμούν να υποβάλουν κάθε παρατήρηση, σχόλιο, ιδέα ή πρόταση, μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας παράλληλα και ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση