Αθλητικοί Χώροι
ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Εντελώς μια νέα μορφή απέκτησε πλέον το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και ο περιβάλλων χώρος του, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών για την πλήρη λειτουργική και αισθητική αναβάθμισή του.

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail

 

Όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα το πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Μάκρης στην Αγία Μαρίνα θα είναι έτοιμο και σύμφωνο με τις απαιτήσεις της εποχής μας, με σκοπό να «στεγάσει» τους Συλλόγους και τις Ακαδημίες καθώς και την αθλούμενη νεολαία της πόλης.


Ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες της πλήρους ανάπλασής του με την ανακατασκευή του αγωνιστικού του χώρου και την τοποθέτηση σε αυτόν συνθετικού χλοοτάπητα.Οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες τοποθέτησης νέων μεταλικών πάγκων γηπέδου, αντικατάστασης της περίφραξης, των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και της βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού. Επίσης πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων με νέους πάγκους και ντουλάπια αθλητών, νέους λουτήρες, μπάνια και ηλιακούς θερμοσίφωνες καθώς και δημιουργία γυμναστηρίου, ιατρείου και νέων γραφείων διαιτητών. Ο  προϋπολογισμός των έργων ανάπλασης του γηπέδου ανέρχεται σε 300.000 € περίπου. Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Δημοτικού Γηπέδου Νέας Μάκρης στην Αγία Μαρίνα ικανοποιείται σε μεγάλο βαθμό ένα πάγιο αίτημα των Αθλητικών Σωματείων της πόλης για σύγχρονες συνθήκες άθλησης των μελών τους, λειτουργίας των τμημάτων υποδομών τους καθώς και των υποχρεώσεών τους στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν. 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση